Na zes jaar als Hoofdkassier en Adviseur Particuliere Relaties bij ABN AMRO ben ik in 2011 bij Shamrock Advies & Administraties B.V. begonnen als administratief medewerker. Ik kon er bijna niet omheen. Boekhouden zit bij ons nu eenmaal in de familie. Inmiddels heb ik mijn diploma van Financial Assistant gehaald en staat een opleiding Accountancy op de planning.

Bij Shamrock richt ik mij op het uitzoeken en verwerken van de financiële administratie van onze klanten. Van gestructureerd werken word ik ontzettend blij en ik werk graag samen met mijn team, maar ook met onze relaties. Ik verstrek informatie waar dit nodig is en vervul een ondersteunende rol richting onze klanten maar ook naar mijn collega’s. Denk hierbij aan het voorbereiden van de financiële administraties, belastingaangiften en jaarrekeningen.

Naast mijn huidige baan volg ik ook nog een opleiding Engels voor meergevorderde. De Engelse taal is iets wat mij erg ligt, dus deze opleiding is mij op het lijf geschreven. Ook pak ik graag een boek op in mijn vrije tijd of ben ik bezig met mijn creatieve kant en schrijf ik zelf verhalen. Een eigen blog starten is zeker iets dat op mijn lijstje met toekomstplannen staat!

janthe@shamrockadvies.nl