Eind 2010 ben ik begonnen als secretaresse bij Shamrock Advies & Administraties BV. Het zit nou eenmaal in onze genen en ben daarom in 2021 begonnen met een opleiding tot boekhouder.
Ik werk nu als Financial Assistant binnen ons familiebedrijf. Ik word blij van gestructureerd werken en ik richt mij op het verwerken van de financiële administratie van onze klanten.
Ik vervul hierin een ondersteunende rol naar mijn collega’s maar ook naar onze relaties.

Bij Shamrock geloven wij in persoonlijk contact, gestroomlijnde communicatie en het verstrekken van goede informatie en hier draag ik graag mijn steentje aan bij.

Ik ben trotse moeder van mijn zoontje Milo, waar ik natuurlijk maar al te graag mijn vrije tijd mee doorbreng. Ik zit in de ouderraad van de basisschool van Milo en vind het ontzettend leuk om betrokken te zijn bij schoolactiviteiten die worden georganiseerd. Naast mijn baan ligt mijn interesse ook bij fotografie en vormgeving. Ik heb hiervoor ook diversen cursussen gevolgd zoals bijvoorbeeld fotostyling maar ook grafische vormgeving. Voor ontspanning volg ik graag een yoga les.

Dinja@shamrockadvies.nl