Direct na afronding van het Atheneum ben ik gaan werken bij Moret, Ernst & Young (het huidige EY). Hier heb ik, naast de reguliere opleidingen, veel interne cursussen gevolgd gerelateerd aan het vak en veel werkervaring opgedaan. Echter naarmate de jaren verstreken in de leidinggevende functie die ik daar vervulde, realiseerde ik mij steeds meer dat ik het anders wilde doen. Er was in die functie weinig tijd en gelegenheid om relaties beter te leren kennen en daarmee een meer solide advies en begeleiding te kunnen geven. Met die kennis en ervaring ben ik 1991 gestart met Shamrock. Mijn grote droom, nog steeds. Ondernemers helpen hun bedrijf te structureren op alle fronten is en blijft een mooie uitdaging.

Naast het werk, ben ik actief in diverse commissies en tevens bestuurder bij Ondernemend Wijdemeren. Ondernemend Wijdemeren is een groot en bedrijvig netwerk van én voor ondernemers uit de regio Wijdemeren en omstreken. Een leuke club om onderdeel van te zijn.

Het werken moet wel in balans blijven met het privé-gebeuren. Familie is voor mij de belangrijkste schakel. Een goede basis thuis zorgt voor stabiliteit in het werk, hetgeen ik ook probeer uit te stralen naar mijn directe omgeving. Ik sport regelmatig. Wielrennen, mountainbiken, hardlopen en volleybal zijn daarbij favoriet. Humor is mijn drijfveer. Uitgaan is daarbij ook een onmisbaar verhaal, zowel cultureel als ontspannend.

 

ron@shamrockadvies.nl